VORES MATERIALER

Hos laøhlé har vi siden den spæde begyndelse haft et stort fokus på at arbejde med certificerede materialer, der lever op til de førende standarder for miljømæssig, sundhedsmæssig og social ansvarlighed. Tekstilproduktion er en kompleks størrelse, hvor der er lang vej fra fiber til færdigt produkt, og derfor er det vigtigt for os, at vi har en dybdegående indsigt i de materialer, vi bruger.
 
Vores materialevalg guides dog ikke kun af certificeringer - vi vægter i høj grad også, at vores materialer har de rette egenskaber, når det kommer til at give dig en god og behagelig oplevelse. Derfor finder du især naturmaterialer som økologisk hør, uld og bomuld, samt regenererede materialer såsom lyocell hos os. Og så er vi meget optagede af, at vores materialer er såkaldte mono-materialer, dvs. “ikke-blandingsmaterialer”, da det er vores overbevisning, at dette letter genanvendelsen af dem, når de, efter et forhåbentligt langt brugs-liv, ikke kan mere.
 
Når det ikke altid fremgår, hvilken konkret certificering, et materiale har, skyldes det, at vi som virksomhed ikke selv er certificeret endnu - og det kan være et krav for at anføre bestemte certificeringer, selvom alle de øvrige led i vores værdikæde er certificeret. Har du spørgsmål herom, er du dog altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan læse mere om vores CSR- & Designfilosofi lige her, samt møde vores dygtige leverandører lige her.

 

Er du mere nysgerrig på de enkelte materialer kan du læse meget mere her, og du er altid velkommen til at spørge dybere ind.....