Ledige Stillinger

Vi søger en Store Manager ud over det sædvanlige, til butiksarbejde i laøhlés to butikker i Aarhus samt til håndtering af e-commerce og kundeservice.
For dig er service det mest naturlige og du har overblik og motiverer og inspirerer de andre ansatte i butikken og så elsker du mode og smykker og har passion for styling.
 
laøhlé er funderet i et ønske om at skabe bæredygtig mode, der forener en holistisk bæredygtighed med kompromisløs æstetik. Det er vores fælles mission; en fælles drøm, en fælles æstetik og et fælles værdisæt. Det er et løfte til hinanden om altid at gøre vores bedste; og det er vores løfte til dig om, at bæredygtig mode skal være mere end et alternativ; det skal være det indlysende, inspirerende og nærværende førstevalg, der får dit hjerte til at banke lidt hurtigere, hver gang du tager det på. I butikkerne er der spædet til med et bredt udvalg af livsstilsprodukter der stimulerer dine sanser og er med til at skabe rammen for universet.
 
Du er en dygtig sælger, som er resultatorienteret. Du forstår vigtigheden af at butikkerne er indbydende og er en ny oplevelse fra uge til uge. Derudover er du nærværende overfor kunderne på e-mail såvel som i butikkerne. Du er også god til at bevare overblikket og skabe en god ramme for de andre ansatte i butikkerne og kommer til at varetage koordinering af vagtplan ol..
 
Jobbet er 37 timer om ugen, hvoraf der til tider vil være weekendarbejde. Stillingen er lønnet efter kvalifikationer. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når den rigtige kandidat er fundet.
Ansøgninger sendes til Anne Voigt, på anne@laoehle.dk.