Ordet ‘bæredygtighed’ bliver brugt som aldrig før, men hvad begrebet i sig selv er et synonym for, er oftest op til den enkelte at fortolke. For os er vores fokus, foruden ordentlige arbejdsforhold og valg af materialer, på altid at være så gennemsigtige i vores kommunikation som mulig.

 

Vi tror nemlig på, at viden om bæredygtige materialer og bæredygtig produktion er et essentielt skridt på vejen mod et mere bæredygtigt forbrug. Derfor introducerer vi nu: #laøhléleftover.

 

Økologisk, bæredygtig mode, genbrug, bæredygtighed, dansk produktion

 

Restmateriale

Når Severa på systuen i Ikast syer f.eks. en Mandy kjole eller et par Agnes bukser op, vil der altid - uanset hvor meget vi forsøger - være restmateriale til overs fra produktionen af den enkelte style. Alle stofrester bliver sammen med de færdige styles sendt til vores showroom i Aarhus, hvor vi i lang tid har opbevaret dem på vores lager; men i stedet for, at de ligger på lageret og samler støv, introducerer vi nu #laøhléleftover

Restmaterialet er nemlig alt for godt til at blive kasseret, så der vil nu i din online bestilling ligge en lille pose med restmateriale - hver restpose er helt sin egen og indeholder derfor en blanding af forskellige materialerester og farver. Hvis ikke du ønsker at modtage en restpose, så fravælger du det bare, når du går til kassen.

 

Økologisk, bæredygtig mode, genbrug, bæredygtighed, dansk produktion

 

DIY nr. 1: Vatrondeller 

Den første DIY guider dig step for step til, hvordan du med blot en nål og tråd kan forvandle resterne til genanvendelige vatrondeller - så mindsker vi nemlig sammen vores daglige forbrug af engangsvatrondeller.

Når du kaster dig ud i en DIY, og hvis du efterfølgende deler et billede af dit resultat, så husk endelig og tag os med #laøhléleftover - så kan alle se, hvordan gamle stofrester hurtigt kan få et nyt liv.

Tryk på billedet nedenfor for fuld adgang til vatrondelsguiden.

Økologisk, bæredygtig mode, genbrug, bæredygtighed, dansk produktion